Tonight, our company has a big annual party in Nagoya.
   They served us a various food including a strange taste foods・・・
 
   For example, Bread dipped with milk, "Hanpen"which is made of flour, colored green,
   Banana taste cocktail.... It`s unusal thigs, so it makes me interested in those foods.
   Yet, god gives me a X`mas present!! It`s a mousse waffle with red bean.
    This restrant is going to be famous for Western food though, only dessert is Japanese tastes.
   And it`s good taste, too.  I secretely, suggest to change the Menu from W to Y.
   
  Another point why I like this dessert is we can combine some fruit with moosse waffle.
  (I ate  two this waffles, because one of my friend make one and I made one)
  
 
 また、金山(名古屋近く)で会社の忘年会が今夜あった。 
 ここのお店では結構変わった味のメニューがでてきた。
 牛乳につけたようなパン(恐らく、チーズだと思う)とか、緑色のはんぺん+カボチャのマヨネーズがけ
 バナナカクテル(フィズ)などなど・・・ちょっと個性的なので、余計にTryしてみた私です。
 そんな中で、美味しかったものも紹介します。アズキ入りのムース最中。
 この居酒屋は、洋食市場という割には、デザートに日本の味を持ってくることがすごい。
 (そーいえば、無国籍料理店って書いてあったけどさぁ)
 すっごく、美味しかったです。是非、名前を”洋食市場”から”日本の台所”に変えてみては?!
 
 もう一つ、私がこのデザートを好きになった理由は、フルーツも入れて最中を作れること。
 結局、2個食べてしまった私。(会社の友達が作った分と、私自身が作った分の2つ。)
 まぁ、自分の意思で食べてしまったから、しょうがないんだけどねぇ。
 ちなみに、そこの居酒屋のアドレスはココです。↓
  http://www.kobekangroup.com/shop/bobori/
 見てみてね。
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 
 


No comments:
Post a Comment