Thursday, December 15, 2005

ムース最中

 Tonight, our company has a big annual party in Nagoya.
They served us a various food including a strange taste foods・・・

For example, Bread dipped with milk, "Hanpen"which is made of flour, colored green,
Banana taste cocktail.... It`s unusal thigs, so it makes me interested in those foods.

Yet, god gives me a X`mas present!! It`s a mousse waffle with red bean.
This restrant is going to be famous for Western food though, only dessert is Japanese tastes.
And it`s good taste, too. I secretely, suggest to change the Menu from W to Y.

Another point why I like this dessert is we can combine some fruit with moosse waffle.
(I ate two this waffles, because one of my friend make one and I made one)

 
 また、金山(名古屋近く)で会社の忘年会が今夜あった。 
 ここのお店では結構変わった味のメニューがでてきた。

 牛乳につけたようなパン(恐らく、チーズだと思う)とか、緑色のはんぺん+カボチャのマヨネーズがけ
 バナナカクテル(フィズ)などなど・・・ちょっと個性的なので、余計にTryしてみた私です。

 そんな中で、美味しかったものも紹介します。アズキ入りのムース最中。
 この居酒屋は、洋食市場という割には、デザートに日本の味を持ってくることがすごい。
 (そーいえば、無国籍料理店って書いてあったけどさぁ)
 すっごく、美味しかったです。是非、名前を”洋食市場”から”日本の台所”に変えてみては?!
 
 もう一つ、私がこのデザートを好きになった理由は、フルーツも入れて最中を作れること。
 結局、2個食べてしまった私。(会社の友達が作った分と、私自身が作った分の2つ。)
 まぁ、自分の意思で食べてしまったから、しょうがないんだけどねぇ。

 ちなみに、そこの居酒屋のアドレスはココです。↓
http://www.kobekangroup.com/shop/bobori/

 見てみてね。

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